ReversPiù project in La Spezia – Italy

ReversPiù project in La Spezia – Italy

The project required the installation of ReversPiù sheets as a covering of a shipyard in the area of La Spezia.

The ReversPiù sheets are in neutral/transparent color and have a thickness of 40 mm.

The product was installed as a continuous skylight on a metal structure, together with sandwich panels.
Reverspiù is usually installed as external cladding, but in this case, considering the specific customer’s installation requirements, ReversPiù was chosen since it was the product which perfectly suited the existing structure and the sandwich panels chosen by the customer. The personalization of the product for this specific use was done together with the projectists, for this special installation.

The project was done in cooperation with our seller from Piemonte Region: Panelplast Srl.

Request a consultation free and with no commitment

Projects


Request a consultation free and with no commitment

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!